Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kunde varit ett vi

 

låt mina drömmar
få drömma ett tag till
låt mig få njuta
av din närhet

det du och jag
skulle ha
så som det
skulle vara 

låt mig få smaka
på det liv
vi skulle
kunna ha
just bara
en sekund 
 
en liten stund till




Fri vers av ia VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-03-24 12:28



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-03-28

  issac.a.m
Underbart...
2009-03-27

  En strimma av guld
Fint skrivet om en dröm.
2009-03-25

  kärleks ängel
vackert!!!
2009-03-25

  Peter Jr Eriksson
Mycket bra ! Berör !
2009-03-25

  Micael Axelsson
Jag läser... funderar, och känner hur det ligger ett visst vemod och en önskan/drömmande. Kanske något man tror sig missat, och i efterhand ångrat att man inte tog chansen. Om, och om igen, smakar diktjaget av det som kunde kanske blivit. Ja, så tänker jag...
2009-03-24

  friheten
uNDERBAR!!!
2009-03-24

    ej medlem längre
vackert
2009-03-24

  Fredric
tjusigt diktat... riktigt varmt och närvarande.. tätt intill...
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP