Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem ska fatta besluten?


Ovissheten tröttar ut

kan inte fatta beslut

så mycket som beror på

om det bara handlat om mej

då hade det varit en enkel grej

nu är det inte det

så jag får planera

för sånt jag inte vet

känns som att jag bara vill ge upp

strunta i alla beslut

men vad blir det då?!






En sak kan jag iallafall besluta här och nu.


Jag går och lägger mig.

Godnatt.










Övriga genrer av Trädflickan
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-26 20:57



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Hoppas natten blev bra och att det beslutet var rätt.
2009-03-27

  Christine Sabel
Sov gott, ibland behöver beslut lite tid...
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan