Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste ha en kopp kaffe, nuuuu!!!


en kopp inspiration...

tristess och fantasilös
huvudvärk och oambitiös
ge mig styrka och liv
gör mig kreativ

du bränd till brunaste sort
krossad av metallens lekar
aldrig en stund för dig blir torrt
med rykande ånga du aldrig tvekar

du är elixir för mig, en drog
en livsdryck, en himmelsk våg
du stärker mitt sovande sinne
en mindmap för sviktande minne

Du är en böna, en kopp
du är morgonens enda hopp




Fri vers av Fredric
Läst 393 gånger
Publicerad 2005-09-12 14:58



Bookmark and Share


  purpleangel
mumsssss..nu blev man ju kafe sugen.. :) härlig text!
2005-09-15

  himlens hemlighet VIP
en dubbel esspresso eller två...med lite varm mjölk vid sidan om...och sött ska de va...och starkt som fan...japp...ett grundämne
2005-09-12

  Magnus Mojo Olsson
Ta en kopp för mig med! ;-)
2005-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric