Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan att ifrågasätta

såg solen gå upp 


målade
om
huset
grusade
gången
snickrade
farstun 

lämnade
dörren
öppen

klippte
gräsmattan
planterade
ett träd

lämnade
dörren
öppen

för egen skull

 




Fri vers av ia VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2009-04-15 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP