Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud viskade mig




När vi ses
Ges oss utrymme att möta alla våra möjligheter


Genom att inte föras iväg på tankespår
av det förgångna

Ej heller ska vi skena iväg
i framtidens drömmar

I nuet ska vi bejaka det
som vill komma


Öppnas som en blomma


Älskog av kropp och sinne


Av tidlös tid som består


När vi är öppna för livets djupare sötma


Som endast nås med varandets puls


Genom bön och frigjorda tankar




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 336 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-27 18:10



Bookmark and Share


  *Boppisgodis*
jättefin läsning bjuder du på här
2009-04-09

  Johan Bergstjärna VIP
Bön & lovsång i ett... väldigt vackert.
En dikt att bli glad av & som jag vill läsa som
ett mantra då & då... kanske sätta på kylskåpet...
2009-03-27

  noname_realmind
Älskog av kropp och sinne, tidlös tid och varandets puls...

Snyggt hela vägen!
2009-03-27

  Sladjana Zubcevic
"När vi ses
Ges oss utrymme att möta alla våra möjligheter"
Vackert skrivet!
2009-03-27

  Lejonhjärtas poesi
Lika vackra ord som tankar förmedlar du i denna gudomliga viskning.
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna