Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fortsätting på "Kåt på Gud" som också är skriven ihop med Mirabelle och har publicerats tidigare på min sida.


Ännu mera kåt på Gud...

Vidöppen omfamning

alla bladen är öppna


Jag doftar för dig

åt dig

invid dig


viskar

hör min längtan

av erotisk natur


Din närhet

vibrerar


I min brinnande buske

råder eldsvåda


Sätt på mig i vassen

där svalkan är skön


Genomborra mig med

ditt Gudomliga ljus


Jag överlämnar mig

till dig av hela mitt hjärta


Penetrera mitt inre

med din nåd.









Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 413 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-03-27 18:47



Bookmark and Share


  Jastproject
I vårt inre finns det oändliga resurser....
och Gud är likställt med livets själ.

Hälsning Janne
2009-04-05

    ej medlem längre
Kan bara le...
2009-03-28

  Mr Lindemann VIP
Det var lite kul med en brinnande buske som i detta sammanhang miste sin bibliska betydelse och överlätt sig att vara porten åt det då som vi så kallar för....finns olika benämningar här som kan tas upp...nyckeln?
2009-03-28

  Johan Bergstjärna VIP
ERO~"Religiösa" Icke-svalkande som borde predikas på HÖG~mässorna! : )
2009-03-28

  noname_realmind
Här var det så vågat att jag tar fram stora solfjädern... ;)

"I min brinnande buske
råder eldsvåda

Sätt på mig i vassen
där svalkan är skön"

Här måste jag bara leee...
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna