Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriver tydligen bara sånger nuförtiden


jag lämnade mitt mod till dig



jag lämnade mitt mod till dig
och hur ska jag nu leva, säg
det var mitt mod som rädda mig
som hjälpte mig att leva

om inte du är här
vem har jag då?

jag lämnade mitt mod idag
hur blir det med min morgondag
hur blir det nu vid nästa slag
som drabbar mig i livet

om inte du är här
vem ha jag då?

jag har nu lämnat allt till dig
och undrar är du här hos mig
mig skyddar och bevarar

jag är helt skyddslöst naken nu
o, Herre, ge mig ditt liv du
som dött för mig och uppstått

du som har mod
får bära mig
du säger att du älskar mig
att du är far och mor för mig




Fri vers av rebecca d
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-28 19:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, han vill vara far och mor för Dig.
2009-05-04

    Bodil Sandberg
Och jag tycker det är så underbart att få tal av sångerna du skriver..alltid med känsla och glöd..skriver du!!!
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d