Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du spelar mig vacker

du spelar mig vacker
   med dina fingrar av liv
   tinar solar upp åter
   bottenfruset hjärta


du smeker min ömhet
   varmt när jag är frost
   av tomhet med dig
   tätt intill - så nära 


jag fäller tårar av ord
   som du spelar stumt
   i dina orkaner av rörelse
   som bedövar min smärta


i min glans stannar jag
   kvar när natten sluter
   sin stora famn omkring
   och vaggar mig till ro




Fri vers av Fredric
Läst 210 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-30 20:52



Bookmark and Share


  CJ
Fantastisk.
2009-03-31

  Blåbäret
som fantastisk musik att lyssna till och förlora sig i
vackert skrivet
2009-03-30

  Elaine.S VIP
Gillar titeln och resten av orden är ljuvliga att läsa, och närhet finns det gott om i dessa dina ord..
2009-03-30

  Suzy med punkterna
Vackra ord kära du
2009-03-30

  Taurus
Försöker komma på vilka ord som beskriver denna text bäst; den är otroligt vacker och kraftfull, men ändå stillsam och rogivande..
2009-03-30

  Roula O
Ljuvligt! En poet har talat...gillar denna sortens dikter av dig... otroligt vackert!
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric