Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan



Jag drömmer om en röd liten stuga

Helst vid kanten av havet
där jag kan sitta med mitt morgonkaffe
och stillsamt andas in oändlig
soluppgång

Där jag i aftonrodnadens skådespel
läppjar på ett glas rött
uppkrupen bredvid
den man jag älskar

Där jag tyst kan smyga ut
mitt i natten
och naken bada i vitt månsken
och i ljumma vågors skvalp

Där ordet BEFRIELSE
står skrivet i sanden
att möta mej på mina
promenader i kontemplation

Ja, jag drömmer om en röd liten stuga

Där jag kan åldras i lugn och ro
och älska allt som älskas kan
och vänta med resten
till en annan dag

Där

På verandan
Sjunger jag mina sånger
och skriver mina dikter

En hyllning
åt sommaregnet
som just föll

Åt den vilda stormen
som rev mina staket och barriärer

Åt den vackraste regnbågen
som någonsin böjt sej

Och åt den oändligaste stjärnhimmel
som någonsin öppnat upp sej




För mej




Bara
för
mej




Övriga genrer av Howlit
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-31 21:41



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbar text om drömmar som målas med röd liten stuga.
En fin liten text om gåvan till sig själv.
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit