Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga


Jag vaknar upp och upptäcker att
jag sovit länge utan att dö

som om jag föddes naken,
kläddes på,
och aldrig mer fick av mig kläderna

Det är så att jag sover på tingens
baksida

och vakar som en metastas

en postmodernitet
skamset påklädd bortom
modern

Jag har sytt min egen skugga
bakom omgivningen

Klädpaltor
röda sytrådar

De människor man älskar borde
ta med sig alla sina saker när de dör




Fri vers av Prometeus
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-01 12:48



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
sant och din dikt språkligt njutbar!
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Prometeus
Prometeus