Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

formgivning efter oskriven mall

när man inte
tar på sig sina
gammla skor
utan bestämmer sig
för att skaffa nya

se till
att det är tillräcklig
passform

annars kan det göra
ont efter ett tag

 




Fri vers av ia VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-07 12:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fick en tanke om skor-människor...kärlek och vänskap..gäller att veta vad man ger sig in i så man inte får "människo-skav"
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP