Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
14/3


I kontrast

 

Jag sa min åsikt
och han beskyllde mig
för att se världen
i svart och vitt

Är det verkligen,
svarade jag honom,
bättre
att se världen
i endast
grått?




Fri vers av Missi VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2009-05-11 16:04



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Missi!

Vill gärna se världen med hela palettens färger, men det svarta och det vita får en att ta ställning. Hälsar Fredrik
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon