Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piss off

Sitter lång bak i bussen
bland fulla mindreåriga fjortisbrudar
bland killar i förstora kläder

Min syster ligger säkert vaken
och drömmer
medan jag frågar mig själv
hur många gånger har du pissat
under björkarna på andra sidan
av gatan där Larry bor, Kevin?

Det vär längesedan
jag höll om min syster
sa hon var en bra syster
inte förän en romans tårar
uppstod i hennes ögon

Annebergs egna Alexandra
fyller arton år
när fylle-runes personal pratar
om hur finklädd jag är
som om det var jävligt konstigt
att bära kavaj
i Frillesås

Jag undrar hur många gånger
jag pissat på bron
över Löfta Å
till Kärrets väg,
hem till Erik

Känns som om jag tröstat
en syster färre gånger
än pissat på en jävla bro
i idalas marker
och pissat under björkar
ack fler gånger
under ett par jävla björkar.

Tänker inte pissa där mer
förän jag har bett min syster
sluka alla tårar och pissa,
pissa på de jävla björkarna
och kalla de romans
en jävlig romans




Fri vers av KevinBroberg
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-04 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg