Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vadar i smuts

 

 

silar solljus genom persienn

vet att utanför finns ljuset

 

orkar inte möta det

 

viker ner

blundar

stänger ute

 

ljusstrålar försöker tränga igenom skitiga fönster

 

byggdamm kletar sig fast

täpper till porerna

 

vadar i

 

smuts

 

utanpå

 

inuti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-04 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan