Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på obekanta stigar

 

 

hittar kanske hem ikväll

om stigen är den rätta

det är så  hårda stenar

det gör ont när jag går på dom

alla dessa krokiga grenar som lägger krokben

och försöker fånga mig

jag snubblar och trevar mig fram

kanske jag hittar hem ikväll

fast det är mörkt

och vägen verkar obekant




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-04 22:10



Bookmark and Share


    JoLu
du hittar nog din väg..
ta det lungt bara.. ingen jäkt o stress
allt tar sin tid..
sökande letande och trevande precis som livet är..
*applåd*
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan