Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka kan ibland ligga närmare än man tror...


Öppna din hand!



I det lilla
finns det enkla

det enkla
är ibland det svåra

Det är svårt
att förstå


det lilla
i
det enkla


Öppna din hand
allt är närmare
än du tror!




Fri vers av ia VIP
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-09-14 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP