Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diket har vaknat - trippel haiku

Grumligt i diket
porlar vattnet befriat,
virvlar strån och slam

tålamod bara
stoftet sjunker till botten
och livet klarnar

snart speglar ytan
ostörd både molnens drift
och tunna insektsben




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-06 23:01



Bookmark and Share


  Den outtalade
Eh...WOW

Vilka vackra ord, man tillåts att bara blundaa och njuta när man läser den. Ååååh<3<3
2009-04-11

    Bim
...tunna skräddarben till exempel,-skriver som jag gjort tidigare,-
papillon=naturen
2009-04-09

  vera gade VIP
- och fjärilsvingar..
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

papillon