Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår väcker tår i ögonvrå

trots pollen
trots rinnande ögon; 

när krokus blommar
påskliljor visa sitt vackra inre
när fåglar kvittar
med förtjusning
åt allt som väcks till liv

det är då
våren låst upp dörren
vädrar ut vinter
och släpper in
värme i vårat hjärta


ser man det vackra

 




Fri vers av ia VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-07 12:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker hyllning till våren! Jag hade dock satt ett "?" efter sista raden -ser man det vackra? Eller är det något vi har svårt att stanna upp inför?
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP