Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden går ibland så fort...


Höst..

Nej!

Inte ännu...

Strandmadrassen....

Hinken och spaden...

Strandsanden och snäckorna..

Ligger fortfarande kvar där bak i bilen...



Klamrar mig fortfarande fast vid

spår av sommaren...




Fri vers av Bella
Läst 658 gånger
Publicerad 2005-09-15 13:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja visst är det sorgligt, känner precis samma sak...
2005-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella