Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen


Jag ropar ut min fråga
varför just jag
men ingen svarar
bara stjärnorna tindrar
och månen lyser
klar.

Min kropp aldrig
utsatt för plåga
bara själen i
vilsenhet illa
gjord.

Om jag så är vuxen
jag alltid densamma
är
när faran är där
när sjukdomen tär
ropar jag efter
henne som aldrig
fanns där.

Om det finns en värld
intill oss
där alla våra förlorade
är
då undrar jag så vad
mamma känner
när hon hör sin
flickas rop.





Fri vers av Vildand VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2009-04-11 10:08



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Smärtsamt kanske hör hon din röst.

Eva
2009-04-16

  Miss Mod
Kanske hör hon bättre nu? Det går inte att veta, men hon skulle nog vilja höra?
2009-04-11

  korpfjäder
Ibland tänker jag, att vi som är levande får göra det de döda inte kan.
Så att mammor får finnas för sina döttrar när döttrarna själva tar hand om sig. Ger sig plats och kärlek, tid för läkning och tid för tröst. När mammor dör måste döttrar ta över....
så tänker jag. Ibland.
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real