Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upptäckt


I skapandet upptäcker jag

möjligheterna i materialet

men också mig själv




Övriga genrer av eva m h
Läst 222 gånger
Publicerad 2009-04-11 20:23



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Precis så är det! Fina insiktsfulla rader.
2009-04-24

  Gunilla VIP
Och de egna möjligheterna!
2009-04-18

    Maria Malm
Det är en skojig process, när man både lär känna sig själv och ett material.
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

eva m h