Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

passerar

ljusa sommarkvällar

i trädgårdars gemenskap
blandas skratt
med doften av grillat och myggors surr

och natten

för med sig längtan
som stängs ute av grindar och staket



vandrar ensam




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-12 20:05



Bookmark and Share


    Maria Malm
Lätt att känna ensamheten, när man passerar andras mys-kvällar utomhus..
2009-04-12

    johanni
Trivsel och vemodighet i ett
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan