Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vårda de frö som växer


Frön som växer

 

 

 

Om jag ska så ett frö så är det

vägen till målet som är upplevelsen

och tiden som är dess eviga medicin

 

Ett träd behöver ljus och näring,

så vi inte kväver eldarna

 

Frihet är det vackraste jag kan ge o få

frihet att tänka, tycka och välja vägar,

i livets vägskäl väljer jag att bara finnas

 

Då växer vi med prakt och skapar ny energi

och mina relationer blir bärande och vårdande

 

 

//c

 

 

 




Fri vers av coffe
Läst 545 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-13 16:53



Bookmark and Share


  Tigerlilja|
härligt
2009-07-23

  Cosmic Johanna
Ett mycket skönt frihetstänkande bjuder du på här,

gillar tonen och stämningen.
2009-04-13

  Cosmic Johanna
Ett mycket skönt frihetstänkande bjuder du på här,

gillar tonen och stämningen.
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe