Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

offer

som om ingen förstod
även om
öronen stod på rad

när allt kom fram
var sanningen gömd
under deras
anklagande uttryck

de visste

ändå ljöd tystnaden
som ett eko

 




Fri vers av ia VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2009-04-14 15:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja när omgivningen ohörsammar och misstänkliggör-tänker jag kring denna din text!
2009-05-13

  Sladjana Zubcevic
"ändå ljöd tystnaden
som ett eko"
Vackert skrivet!
2009-04-15

  Fredric
mycket vackert skaldat!
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP