Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
M


Längs längtans stränder

Ta min hand, min kära
Låt oss vandra bort ett slag,
från de som vill oss hindra
Vi gå mot drömmen- du och jag


Längs längtans stränder vi vandra
Gör mjuka spår i sanden
När skymningen lagt sin slöja,
jag rör dig försiktigt med handen


Dra ett andetag, min kära
Njut av friheten en stund
Värdefullt är detta nuet
Ett guldkorn var sekund


Släpp ej min hand, jag ber dig
Svår verkligheten är att glömma
Kom blott ihåg, min kära
Det är tillåtet att drömma




Fri vers av Missi VIP
Läst 687 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-15 16:52



Bookmark and Share


    efterregnetkommersolen
riktigt fin dikt!:)
2009-08-19

    Johnny Chow2
ni vandras hand i hand,
längs den ändlösa strand,
där drömmarna står i brand :D

myckeeeeett vackert skrivet :) me like :)
2009-04-16

    ej medlem längre
Fantastiskt kanon bra *stor applåd*
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon