Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att förlora någon som står en nära, det finns inga ord som kan beskriva den känslan mer än otrolig saknad och övergivenhet...


Det gör mig ont...

Jag fick ett samtal,
du finns inte mer.

Bara sådär.

Du lämnade mig kvar.

Det gör mig ont,
men samtidigt
har ingen gjort mig så glad
som du.

Att få känna det,
att få vara delaktig
i villkorslös kärlek.

En själsvän.

men...


Var det verkligen nödvändigt att ge upp nu?
Känner mig
som om jag
vore den mest olyckligaste person
i en omkrets
som bara omfattar mig.


Ska tända ett ljus,
ge dig en av alla mina tankar.














Varför?







Fri vers av ia VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-16 12:02



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Ja varför, jag förstår bara varför en tår trillar nedför min kind. En fin kärleksförklaring till din vän i sin himmel.
2007-11-17

  Teresia Ridell
Så sorgligt, ja vissa frågor får förbli obesvarad, tyvärr.
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP