Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

identifiering avkodad

ingen har sagt;

kärlek är lätt

vilket innebär
dåliga erfarenheter
eller motgångar

ingen har sagt;

kärlek är bara som salt

 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2009-04-18 02:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP