Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möjlighet utan gräns

öppna tanken
som ett oskrivet blad
se möjligheten
förvandla sig
till den vackraste
verkligheten

just här och nu




Fri vers av ia VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2009-04-18 02:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vaken dagdrömsteknik i välskriven form-tänker jag och skulle applåderat igen!
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP