Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cógito, ergo sum = jag tänker, alltså existerar jag


Enkel överlevnad

 

det var nu dags
att tunna ut
livets tråd

Naken

förintad

förtvivlad

våldtagen 
 
i

hjärta

och

själ

ingen hämnd
endast en tanke

Cógito, ergo sum!




Fri vers av ia VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2009-04-18 17:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark! Klingar väl dessutom!
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP