lämnar pappret öppet och vitt för varför skriva en massa ord när ingen ser" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lämnar pappret öppet och vitt för varför skriva en massa ord när ingen ser


el blanco




Fri vers av ia VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2009-04-18 17:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Häftigt grepp! få texter har rönt mer framgång vad gällande mina funderingar än just denna! sedan skulle jag kunna räkna upp en hel del motiv till varför just du skall skriva,men det gör jag inte-ha ha!
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP