Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll

Ikväll är min och din kväll
Ikväll är ingen annans

Ikväll höll jag tillbaka tårar
Ikväll kunde jag skratta
även om jag råkade spilla ut mjölken

Ikväll sjöngs sånger för oss
Ikväll var kärleken öppen

Ikväll gav du mig
min första kyss

Ikväll tändes en stjärna för oss




Fri vers av Missi VIP
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-12-21 08:28



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
mysig kärleksdikt
2005-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon