Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handflatan


den röda dimman
och gräset så klart lysande i din hand
där du låg

med ansiktet
bland blommande blåklockor blev du
äntligen min























Fri vers av alfa VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-22 11:26



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jisses..enastående!!!!Applåder!
2009-04-24

  blaite
Kort och lysande bra..Blaite
2009-04-23

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
det är då man lyfter upp henne.. och bär iväg.
Det finns ingen tyngd. :)

vajjer känsla. *tummen upp*
2009-04-23

  Sanningsägaren VIP
aj misshandel
handelsmiss
handledsmiss
men också en miss
med en viss
sötma
gillas!
2009-04-22

  peter markurth
den röda dimman
och gräset så klart lysande i din hand
där du låg




snyggt....
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén