Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till en fantastisk sångare och människa!


Stephen Brandt Hansen

Kjäre deg!

Når du åpenbarer deg
og lar din glede stråle
fyller den alt
og skaper en murrende
tornado
av liv
i alle mennesker du berörer!

Takk for at du viser
at det er mulig
å väre til stede for andre,
se andre,
men likevel väre fullstendig
i seg selv!

Till er som missat vem han är: You Tube...




Fri vers av Ranja Bjurman
Läst 406 gånger
Publicerad 2009-04-22 23:48



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Kul, hur många språk behärskar du?
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Ranja Bjurman
Ranja Bjurman