Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aftonmin

Det mörka rummet
Lamporna är släckta
Kvällen full av demoner
Barn springer mot ljuset
Oskuldsfullt och vackert
Längst en krokig väg igenom livet
Känner vindarnas drag
Ett ilande ljud i natten
Skriket av barn på andra sidan
Men snart allt är tyst
Ljuset går upp för ännu en dag
Vaknar upp på fel sida




Fri vers av Lidde
Läst 288 gånger
Publicerad 2009-04-23 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde