Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
går min egna väg


ibland blir allt mer ofta

stänger ute öronsus
onödiga ord
orsakande av
dånande och överraskande
oljud
från din ständigt
glappande mun

blundar osynligt
så du inte ser
hur jag slutat titta
på något
som inte faller rätt

ger inte upp
men låter dig tro
du har vunnit
trots att jag
inte har svarat på
din fråga

ibland trodde jag
men numera vet jag




Fri vers av ia VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-24 00:17



Bookmark and Share


  Marduk VIP
Mycket vackert skrivet
Du talar om en punkt som man vill helst inte inse ibland
för att det gör ont
tycker om titeln:"ibland blir allt mer ofta"
2009-04-24

  blaite
Bra ..du fick ju ihop något till slut..Blaite
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP