Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet


Tappa inte kontakten

med barnet inom dig

Det är bärare av Livet




Övriga genrer av eva m h
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-24 11:54



Bookmark and Share


  Tosan VIP
Sant!
2009-04-24

    Mejja
Det här var en av de bästa ord jag läst på lääääänge!!!
Tycker om , Gillar , Bäst!!!
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

eva m h