Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankat som svider

varför dem tankar dyker upp
det vet jag ej
det gör ont i hela kroppen
men jag tänker på det endå

vill inte att det ska finnas där hela tiden
vill vara fri
fri med tankar som inte gör ont

med tankar som ger mig glädje
istället för sorg
vill inte ha sorg i mitt hjärta
vill har liv

Vill inte ha dem tankar i hjärnan




Fri vers av Mikaela<3
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-24 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3