Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig att längta alltid att sakna



jag längtade aldrig efter dig

för se
redan innan våra världar kolliderade
innan våra blickar möttes
innan våra läppars samspel

och innan mitt hjärta brast

visste du
visste jag

vi är inte sådana som håller framtiden i handen

jag längtade aldrig
för se varje gång du gick kunde vart den sista

men jag saknar dig jag saknar dig
jag har alltid saknat dig





Fri vers av mysanpysan
Läst 677 gånger
Publicerad 2005-09-18 18:31



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Du skriver så innerligt, de två sista
raderna inger känslan av verklig
saknad. Mycket bra!
2005-11-17

  Allica
Fantastiskt!
*bugar och lägger ett bokmärke*
Tack, du satte ord på vad jag känner just nu.
"vi är inte sådana som håller framtiden i handen"
är ju genialiskt uttryckt.
2005-11-17

  mariann
Åh, ja du skriver underbart! "vi är inte sådana som håller framtiden i handen"
2005-11-15

  Propella
Oj. Bokmärke på momangen.

"jag saknar dig jag saknar dig" - upprepelsen är klockren.
2005-11-10

  vega lando
längtade aldrig men saknade alltid, en mysig ordlek.
du bollar skönt
2005-10-30
  > Nästa text
< Föregående

mysanpysan
mysanpysan