Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går tillbaka

Ibland går jag tillbaka

till minnena då jag levde i sorgens mantel

där viskningar brände i hjärtat

där ord träffade som istappar

 

Ibland går jag tillbaka

till dagarna då allt var en enda stor mardröm

där slag träffade i själen

där förtvivlan brände sig fast

 

Jag minns den tid

då osynligheten härskade

då tårarna var levande

 

Jag minns den tid

förlorade mig själv

 

nu hittat min styrka




Fri vers av Cajsa
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-27 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg