Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tro hopp och tvivel... (hur man (kortfattat) överlever som poet)

tankarna slås bort

lättast

när de flödar

1. stå tillbaka

begrunda vansinnet gud släppte

igenom

2. var tacksam

att du slipper ta del

3. ta bara ansvar

över det

du håller med om

skriv endast ned resten

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-28 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo