Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme

Du sluter dina armar

runt mig

Torkar tåren inuti hjärtat

ger värme

Dina ord ger mig styrkan

mod att gå vidare

 

Du finns där

när

jag behöver det som mest




Fri vers av Cajsa
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-30 21:35



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En fin dikt om Vänskapens Oerhörda Betydelse !
2009-05-01

  Desire'e
jag tycker om känslan i dina dikter..
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg