Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig.



Aldrig att jag någonsin
känt doften av en flicka
hört ljudet från armband
runt smala handleder

aldrig att jag någonsin
broderat något vackert
på en flickas kjol
hört ljudet från små steg
trippande i röda
sandaler

strukit undan flygigt hår
kammat till en fläta
lätt vilande mot bräcklig
rygg över fjunig nacke
öron som kupade
mjuka skal likt
tigande musslor

aldrig någonsin föddes
flickan min.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-01 10:27



Bookmark and Share


  korpfjäder
tänker att vi nog bär de där små flickorna inom oss...
vi som en gång var flickor
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real