Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskyldiga ögon - Förstår du att det är fel?


Dina oskyldiga ögon,
så oskyldigt blå.

Vad trodde du om mig?

Jag är arg på dig
Så jävla arg
Och jag vet så väl att du inte kan förstå!

Ingen vill förlora dig
men du har dödsdömt vår vänskap

Bättra dig

Du kommer stå kvar
Utan honom
Utan oss

Vem är viktigast?

Båda borde betyda lika mycket

Som en vis vän en gång sa till mig
"Varje vän ska få lika mycket tid som pojkvännen"

Han anade inte, hur bra det stämmer.




Fri vers av Loviza
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-01 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza