Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte



Det var något bekant
över henne
någonting med
ögonen

blicken mjuk som
videungens barn

var detta jag ...




Fri vers av Vildand VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-02 09:09



Bookmark and Share


  Miss Mod
Det var nog Du!
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real