Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte på stan - haiku

"Nej, men är det Duuu..........."
- Så i helvete heller,
jag dog i fredags




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-03 01:31



Bookmark and Share


  halmstrå
gjorde du?
har helt missat det, är det du som ropar i träden härutanför då?
2009-05-03

  Sofiapoema
Hahahahahahahahaha,
okej, nej, det där väntande jag inte.
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

papillon