Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ivägkastat

Genom tårarna ska jag le,
Genom skuggorna ska jag nå solen,
Genom verkligheten ska jag nå friheten.

Och jag kastar en sten upp mot gatlyktan,
Men jag missar.




Fri vers av JohannaCarlsson
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-03 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohannaCarlsson
JohannaCarlsson