Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidrörd


I människans inre
vilande mirakel
väntar

källor utan dig porlar
av egen kraft

Låt allt ske av sig självt
ställ dig med vördnad
åt sidan




Fri vers av Vildand VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-04 08:21



Bookmark and Share


  Sway
Mycket tänkvärd. Bra skrivet!
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real