Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

systrar svalors sånger sjunga




var det svalans sång vi hörde
när vi barfota gick i daggvått gräs

var det min eller din medaljong
vi tappade och sökte

vem av oss var det som grät




Älskade syster
kom till mig

minns allt det vi
en gång var

ensamma

Du får nu här
medaljongen
jag gömde

tänk på mig
minns när vi
barfota i gräset
gick



Jag ska för alltid
vara
daggen där du
går
och för dig ska jag
svalans sånger
sjunga.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-04 10:11



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Sorgevacker längtansfylld

Eva
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real