Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasdocka

 

 

Jag rör försiktigt vid mina gamla avlagda ord

försöker finna känslan som fanns

just då...när orden landade så mjukt

Små tårar finner sin väg från mitt innersta

och jag minns hur trasig jag är... 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 538 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2009-05-04 20:12



Bookmark and Share


  Kristin Nilsson
Du sätter ord på något så stort, vackert.
2009-05-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Ohjaaa!!! Så kan det vara, men det är mänskligt...Berörande..../B
2009-05-06

  korpfjäder
gamla ord och gamla känslor
kanske det som bildat lilvet men som ändå är förbi...
fint skrivet!
2009-05-06

  Miss Mod
Berörande minnen som får gehör, fint beskrivet.
2009-05-06

  Blåbäret
fint skrivet med en mycket passande, fin titel
2009-05-06

  kärleks ängel
be rörande vackert!!!
2009-05-06

  Elaine.S VIP
"Jag rör försiktigt vid mina gamla avlagda ord"

De ord som en gång landat mjukt är för alltid väl bevarade
inom dig och inom dem du berört..
Att vara trasig gör riktigt ont och jag önskar dig bättre dagar..stark slutrad
2009-05-05

  LassO
känsla och igenkännande....
2009-05-04

  Lejonhjärtas poesi
Trasighetens tår finner sin väg genom känslors sår. Må vårens solstrålar värma sargad själ...
2009-05-04

    Damir
Att du både har förmågan att få en full i ord och helt stum som nu..
Samtidigt måste jag säga att det är spännande att se hur du blir bättre och bättre..
2009-05-04

  JNI
den är så känslofylld, vackert och ömt formulerat.. saknar något, är kanske det lyckliga slutet ..

som, mjuka tårar föll till nybildade silkestrådar som spanns till en läkande tråd, där ögon så vackra öppnas gnistrande till ett ömt leende som värmde tråden till en kärleksfylld själ..
2009-05-04

    Johnjohn
du berör *applåd
2009-05-04

  KristinaE
.. livet ler och livet trasas sönder för att le igen!?
2009-05-04

  micke marin
Tror du fann en känsla här..
Dom mjuka tårarna la sig i trasiga sprickor och gjorde allting helt igen..
2009-05-04

  Mygg
Och ur det minnet kommer nog nya små ord fram som säkert landar lika mjukt!
Precis vad de just gjorde....landade mjukt i mig!
Tack!
2009-05-04

    tramp
sorgsam vacker som berör
kan du inte ringa efter den dära lilla gulliga häxan som kan trösta ?
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du