Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hostar


mina tankar är som glaskulor fallande mot marmorgolv en natt utan månljus




suddiga


jag en kniv som behöver slipas,
en känsla som likt socker behöver raffineras
och slutligen upplysas för att förklaringen kommer alltid efteråt



ordet sprids som pollen och andas in
någon blir allergisk och hostar ut mig i ett moln av damm




Fri vers av George.
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-06 18:05



Bookmark and Share


  Roula O
en bra text med målande ord...
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

George.